Gostilna Kocjan leži v vinorodnem okolju v jugovzhodnem delu Slovenije 15  km  od Brežic proti Mariboru v Stari vasi na Bizeljskem. Gostilna ima zelo dolgo tradicijo saj je začela obratovati že leta 1982. Skozi leta se je spreminjala in danes je to na novo prenovljena gostilna, ki lahko sprejme do 300 ljudi. Po novem so v gostilni KOCJAN na voljo tudi prenočišča.

Gostilna je znana po zelo okusni domači pripravljeni hrani s surovinami od lokalnih pridelovalcev, prijazni postrežbi ter  prijetnem vzdušju, ki spravi v dobro  voljo vsakogar. Gostilna ima na razpolago 3 večje prostore za 60, 70 in 120 ljudi z dvema zunanjima terasama.

Prostori so  namenjeni zaključenim zabavam kot so poroke, obletnice, rojstni dnevi, itd. Zraven pestre ponudbe domačih jedi, za katere poskrbi naša kuhinja, ponuja gostilna tudi odlična točena in flaširana vina od znanih domačih vinarjev.

OBVESTILO: Spoštovane goste, partnerje, dobavitelje obveščamo o spremembi oblike poslovanja družbe iz sp na doo, družba Gostilna in prenočišče KOCJAN d.o.o. začne poslovati v takšni obliki s 01.01.2023!